XX Українська конференція з органічної хімії - Грень, А.І. (Украинский химический журнал, 2005)
Конференції з органічної хімії проводяться в Україні кожні 3–4 роки під егідою Національної академії наук за участю відповідних локальних установ-організаторів. Цього року конференція була присвячена 75-річчю з дня народження академіка НАН України Олексія Всеволодовича Богатського і проходила на базі Фізико-хімічного інституту НАН України.