Синтез 2-арилгiдразоно-1-етил-2-(2-R-[1,3]тiазоло[3,2-b][1,2,4]триазол-5-iл)ацетатiв - Боднар, В.М.; Брицун, В.М.; Єсипенко, А.М.; Лозинський, М.О. (Украинский химический журнал, 2005)
Досліджено взаємодію 3-R-4,5-дигідро-1Н-1,2,4-триазол-5-тіонів з 2-арилгідразоно-1-етил-4-бром-3-оксобутаноатами. Встановлено, що при цьому утворюються гідроброміди 2-арилгідразоно-1-етил-3-оксо-4-(3-R-1Н-1,2,4-триазол-5-ілсульфаніл)бутаноатів, які при кип’ятінні з оксохлоридом фосфору (V) циклізуються в 2-арилгідразоно-1-етил-2-(2-R-[1,3]тіазоло[3,2-b][1,2,4]триазол-5-іл)ацетати.