Скляренко О., Скляренко О. Типологічна ономастика - Лучик, В. (Мовознавство, 2014)
Рецензія на книгу: Скляренко О., Скляренко О. Типологічна ономастика : У 5 кн. Кн. 2 : Ономастичний словотвір у типологічному ракурсі Одеса : Астропринт, 2013. — Кн. 2. — 408 с.