Тараненко О. О. Актуалізовані моделі в системі словотворення сучасної української мови (кінець XX — початок XXI ст.) - Шевченко, Л.І. (Мовознавство, 2016)
Рецензія на книгу: Тараненко О. О. Актуалізовані моделі в системі словотворення сучасної української мови (кінець XX — початок XXI ст.). К. : Видавничий дім Дмитра Бураго, 2015.— 248 с.