Українсько-хорватський словник - Шевченко, Л.І. (Мовознавство, 2019)
Рецензія на книгу: Л. Васильєва, О. Ткачук, В. Чумак / Українсько-хорватський словник. К. : Словники України. — 2018. — 630 с. Лексикографічний простір сучасної України збагатився ще одним виданням, яке засвідчує реальний високий статус міжмовної та міжкультурної комунікації нашого народу зі світом. «Українсько-хорватський словник» — наукова праця досвідчених лінгвістів Л. Васильєвої, О. Ткачук та В. Чумака — є першим коротким двомовним словником, що відбиває лексичні паралелі двох слов’янських мов, які досі не були лексикографічно опрацьованими ні в українському, ні в хорватському мовознавстві за незалежності обох держав.