Разиграєв О. Державна поліція у Волинському воєводстві в міжвоєнний період - Скальський, В. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Разиграєв О. Державна поліція у Волинському воєводстві в міжвоєнний період. – Варшава, 2019. – 456 с. (серія «Монографії», т.139).