Міжнародна наукова конференція "Алкоголь і тверезість: минуле та сучасність" - Латиш, Ю. (Український історичний журнал, 2021)
Організований історичним факультетом Київського національного університету ім. Тараса Шевченка захід відбувся в режимі онлайн 4–5 березня 2021 р. Участь у ньому взяли понад 130 науковців, викладачів, аспірантів, студентів, представників органів влади та місцевого самоврядування, громадських, релігійних діячів, медиків і приватних підприємців із 7 країн світу.