До 75-річчя доктора історичних наук, професора, члена-кореспондента НАН України В.Солдатенка - Любовець, О. (Український історичний журнал, 2021)
13 квітня 2021 р. виповнилося 75 років знаному вітчизняному історику, доктору історичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Валерію Федоровичу Солдатенку.