Кінетика окиснювальної поліконденсації аніліну в розчині метилпіролідону - Ковальчук, Є.П.; Остапович, Б.Б.; Турик, З.Л.; Ковалишин, Я.С.; Годованець, І.М. (Украинский химический журнал, 2006)
УФ-спектроскопічно досліджено кінетику окиснювальної поліконденсації аніліну під дією пероксиду бензоїлу та вивчено особливості електрохімічного одержання функціональних полімерних плівок поліаніліну, допованого камфорасульфоновою кислотою в розчині 1-метил-2-піролідону. Методом циклічної вольтамперометрії вивчено електрохімічну активність плівок одержаного полімеру, нанесених на поверхню платинового, мідного, скловуглецевого електродів з метою формування тонкоплівкових електроактивних шарів на електропровідних субстратах як передумови створення платформ для сенсорів.