Оцінки соціально-психологічного стану населення України в умовах війни (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 4 травня 2022 р.) - Дембіцький, С.С. (Вісник НАН України, 2022)
У доповіді наведено результати соціологічних досліджень, проведених напередодні воєнної агресії Російської Федерації проти України та під час повномасштабного вторгнення РФ на територію нашої країни, які відображають певні тенденції і зміни у стані суспільної свідомості та психоемоційному самопочутті українців в умовах повномасштабної війни.