Про підсумки виконання науково-технічних проєктів установ НАН України у 2021 році (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 4 травня 2022 р.) - Богданов, В.Л. (Вісник НАН України, 2022)
Доповідь присвячено підсумкам виконання науково-технічних проєктів установ НАН України в 2021 р. Наведено приклади отриманих результатів, які свідчать, що така форма організації та фінансування науково-технічних робіт виявилася досить ефективною і може сприяти, поряд з виконанням госпдоговірної тематики та контрактів із закордонними замовниками, комерціалізації науково-технічних розробок Академії.