Трансанулярна циклізація 3,7-диметиленбіцикло[3.3.1]нонану під дією (PhSO₂)₂NF - Пономаренко, М.В.; Лур’є, Л.Ф.; Сергучов, Ю.О. (Украинский химический журнал, 2006)
Показано, що реакція 3,7-диметиленбіцикло[3.3.1]нонану з (PhSO₂)₂NF у присутності нуклеофілів протікає як трансанулярна циклізація з утворенням похідних 1-фторометиладамантану.