Структурування епокси-олігоестерних сумішей в присутності пероксидної похідної епоксидної смоли EД-20 - Братичак, М.М.; Червінський, T.І.; Гагін, М.Б.; Намєснік, Я.; Кропідловська, А. (Украинский химический журнал, 2006)
Вивчено структурування епокси-олігомерних сумішей на основі промислової епоксидної смоли ЕД-20, модифікованої гідропероксидом третбутилу смоли ЕД-20, нафтополімерної смоли з епоксидними групами, олігоестеракрилату ТГМ-3 з використанням поліетиленполіаміну як затвердника. Визначено вплив кількості компонентів суміші, тривалості та температури структурування на вміст гель-фракції та твердість плівок, а також на основі ІЧ-спектроскопічних досліджень встановлено хімізм процесу їх формування.