Синтез та кристалічна структура різногалогенідного p-комплексу [HC≡CCH₂NH₃]CuCl₁.₁₃Br₀.₈₇ - Нощенко, Г.В.; Михалічко, Б.М.; Давидов В.М. (Украинский химический журнал, 2006)
З допомогою змінно-струмного електрохімічного синтезу одержано якісні монокристали різногалогенідного цвіттер-йонного p-комплексу купруму (І) з пропаргіламонієм складу [HC≡CCH₂NH₃]CuCl₁.₁₃Br₀.₈₇ і вивченo його кристалічну структуру.