Аналіз та інтерпретація сейсмічних розрізів за допомогою системи комп'ютерної математики MATLAB для сейсморозвідки - Карпенко, В.М.; Карпенко, О.В. (Геодинаміка, 2008)
Стаття присвячена дослідженням у питаннях сучасного пошуку та розвідки корисних копалин, який складається з ряду послідовних стадій досліджень, описаних у роботі. На кожному етапі вирішується конкретне коло питань, пов’язаних з вивченням особливостей родовищ нафти і газу, закономірностей їх виявлення, а також місць розташування. Представлено аналіз та інтерпретаціяю сейсмічних розрізів з використанням системи комп’ютерної математики MATLAB для сейсморозвідки.