Моделі творення нових слів (на матеріалі словників «Нові і актуалізовані слова та значення») - Лозова, Н. (Лексикографічний бюлетень, 2012)
У статті робимо спробу дослідити новоутворення, що увійшли до складу словників «Нові і актуалізовані слова та значення» за 2010 та 2011 роки (останній – у рукописі). Йдеться про лексеми, що є похідними до вже зафіксованих у словниках.