Біологічна ефективність комплексного застосування мікробних препаратів - Козар, С.Ф. (Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, 2005)
Показано, що комплексне використання мікробних препаратів з різними механізмами дії – хетоміка і діазобактерину сприяє обмеженню розвитку кореневих гнилей і підвищенню урожайності ярого ячменю на 18-28 %.