Термодинамічні та електрохімічні параметри інтеркаляції графітових матеріалів - Тевтуль, Я.Ю.; Філіпчук, Т.В.; Марковський, Б.І.; Синчук, І.В. (Украинский химический журнал, 2006)
Досліджено інтеркаляцію гідросульфат-йонів з водних розчинів сульфатної кислоти концентрації 1—5 моль/л у графітову матрицю методом циклічної вольтамперометрії (ЦВА). Визначено параметри процесу електрохімічного впровадження гідросульфат-йонів при різних температурах, швидкостях розгортки потенціалу і концентраціях. Розраховано термодинамічні параметри процесів інтеркаляції і деінтеркаляції.