Матеріали про Михайла Драгоманова в журналі "Україна” 1907 р. - Усенко, П.Г. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2017)
Це повідомлення присвячене дотичним М. Драгоманова публікаціям на сторінках місячника “Україна” протягом його ініціювання 1907 р. Текст акцентовано вирізняє біографічні факти у пов’язанні з національною проблематикою.