Адсорбційно-напівпровідниковий сенсор на основі SnO₂ з домішками Pd для селективного визначення Н₂ - Матушко, І.П.; Максимович, Н.П.; Яцимирський, А.В.; Нікітіна, Н.В.; Ріпко, О.П.; Деркаченко, Н.М. (Украинский химический журнал, 2007)
Створено високочутливий до водню легований Sb та Pd адсорбційно-напівпровідниковий сенсор на основі SnO₂ та вивчено його властивості. Для забезпечення селективності визначення водню досліджено роботу сенсора як чутливого елемента детектора хроматографа.