XXI Українська конференція з органічної хімії - Лозинський, М.О.; Шермолович, М.О.; Пашинник, В.Ю. (Украинский химический журнал, 2007)
1–5 жовтня в Чернігові на базі Чернігівського державного технологічного університету (ЧДТУ) та Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка (ЧДТУ) відбулась ХХІ Українська конференція з органічної хімії.