Гідроксамові кислоти як місткові ліганди - Скопенко, В.В.; Фрицький, І.О.; Голеня, І.О.; Бойко, О.М. (Украинский химический журнал, 2010)
Розглянуто донорні властивості гідроксамових кислот як місткових лігандів. Проаналізовано відомі способи координації гідроксамових кислот, встановлено особливості будови поліядерних координаційних сполук.