Про один метод розв’язування крайової задачі для звичайних диференціальних рівнянь з імпульсним впливом і параметрами - Поселюжна, В.Б. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2009)
Розглядається питання застосування колокаційно-ітеративного методу до розв’язування крайових задач для звичайних диференціальних рівнянь з імпульсним впливом та параметрами. Побудовано алгоритм методу, наведена обчислювальна схема.