Латиш Ю. Григорій Казьмирчук: життя та наукова праця історика - Реєнт, О.П. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2005)
Рецензія на книгу: Латиш Ю. Григорій Казьмирчук: життя та наукова праця історика. – К., “Прайм”. – М., 2004. – 200 с.