До ювілею Л.Демченко - Боряк, Г. (Український історичний журнал, 2022)
Цьогоріч свій ювілей відзначила Людмила Демченко – знана українська історикиня-архівістка, археографка, палеографка, заслужена працівниця культури України, відома спеціалістка з археографічного опрацювання, наукового описування, палеографічного дослідження документів XVI–XVIII ст., джерелознавчої й текстологічної критики тексту.