Особливості надмолекулярної структури сумішей поліуретановий еластомер—полівінілхлорид - Малишева, Т.Л.; Головань, С.В.; Новiченко, В.М. (Украинский химический журнал, 2011)
Досліджено надмолекулярну структуру полімерних сумішей поліуретановий еластомер—полівінілхлорид. Показано вплив хімічної будови поліуретанових еластомерів, синтезованих на основі кристалізуючого олігоестеру, на утворення наногетерогенної структури в сумішах з ПВХ або пластифікованим ПВХ і деформаційно-механічні властивості композитів. Одержані нові наноструктуровані термоеластопласти з підвищеними характеристиками міцності.