Результати апробації імуноферментної тест-системи для виявлення імуноглобулінів класу g до вірусу хвороби Тешена в сироватках крові свиней - Бова, Т.О.; Сорока, В.І. (Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, 2006)
Представлено результати апробації імуноферментної тест-системи для виявлення імуноглобулінів класу G до вірусу хвороби Тешена свиней у сироватках крові. Розроблена тест-система дає можливість визначати імунний статус тварин, а також ефективність застосування вакцин у господарствах.