Сучасна неорганічна хімія в Україні (за матеріалами XVIII Української конференції з неорганічної хімії) - Коваль, Л. (Украинский химический журнал, 2011)
XVIII Українська конференція з неорганічної хімії за участю закордонних учених була проведена в рамках Міжнародного року хімії і мала на меті ознайомлення наукової, студентської аудиторії та громадськості з хімічними досягненнями неорганічної хімії та розповсюдження їх за межами країни.