Синтез нітрилів 1-|2-(1,3,4-оксадіазоліл)етил|-1Н-піразол-4-карбонової кислоти - Братенко, М.К.; Панасенко, Н.В.; Вовк, М.В. (Украинский химический журнал, 2011)
Розроблено метод синтезу нітрилів 1-[2-(1,3,4-оксадіазоліл)етил]-1Н-піразол-4-карбонової кислоти, який базується на простих перетвореннях доступних 1-[2-(карбокси)етил]-4-формілпіразолів.