Антропологічні матеріали з могильника черняхівської культури біля села Попівка - Рудич, Т.О. (Археологія і давня історія України, 2021)
У статті подається краніологічний матеріал з розкопок могильника черняхівської культури біля с. Попівка на Поділлі та аналізується склад населення, яке було поховане на цьому могильнику.