Городища Пороської оборонної лінії Бушеве та Піщана. Топографічні та стратиграфічні дослідження - Манігда, О.В.; Борисов, А.В.; Беленко, М.М.; Пічкур, Є.В. (Археологія і давня історія України, 2021)
У статті представлені результати топографічних обмірів, аналізу топографії, сучасного стану пам’яток та приклад реконструкції стратиграфії укріплень на основі буріння. Висвітлено основні кроки методики топографічного та стратиграфічного досліджень.