Синтез та сорбційні характеристики молекулярно-імпринтованих полімерів на основі модифікованих циклодекстринів - Бабич, І.В.; Рябов, С.В.; Сінельніков, С.І.; Лаптій, С.В.; Керча, Ю.Ю. (Украинский химический журнал, 2012)
Синтезовано молекулярно-імпринтовані полімери на основі β-циклодекстрину (β-ЦД) та 2,4-толуїлендіізоціанату, а також акрилоїл-β-ЦД і малеату-β-ЦД, кополімеризованих із метакрилатами. Як темплат використано бісфенол А. Порівняно сорбційні характеристики полімерів і їх здатність до молекулярного імпринтингу.