Синтез 1-заміщених 5-піразолілтетразолів - Панасенко, Н.В.; Братенко, М.К.; Вовк, М.В. (Украинский химический журнал, 2012)
Розроблено метод синтезу 1-метил(феніл)-5-піразолілтетразолів, який грунтується на взаємодії піразол-4-карбоксімідоїлхлоридів із триметилсилілазидом.