Холінергічні механізми розвитку нейрозапалення і нейродегенерації (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 7 вересня 2022 р.) - Скок, М.В. (Вісник НАН України, 2022)
Доповідь присвячено результатам робіт, проведених в Інституті біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України, з дослідження та з’ясування імунних механізмів розвитку нейрозапалення та нейродегенерації в людському організмі і розроблення терапевтичних підходів до лікування когнітивних порушень, спричинених нейрозапальними процесами, зокрема внаслідок інфікування вірусом SARS-CoV-2.