Хемоінформатика як ефективний інструмент прогнозування і конструювання нових речовин з комплексом необхідних властивостей (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 21 вересня 2022 р.) - Кузьмін, В.Є. (Вісник НАН України, 2022)
Доповідь присвячено результатам фундаментальних та прикладних наукових досліджень у галузі хемоінформатики, проведених у Фізико-хімічному інституті ім. О.В. Богатського НАН України і пов’язаних з аналізом зв’язків «структура — властивості» хімічних речовин з метою цілеспрямованого створення нових сполук і матеріалів з комплексом заданих властивостей.