Нові технології і методи теплоенергопостачання в комунальній енергетиці (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 5 жовтня 2022 р.) - Снєжкін, Ю.Ф. (Вісник НАН України, 2022)
У доповіді наведено найважливіші результати фундаментальних та прикладних наукових досліджень Інституту технічної теплофізики НАН України, спрямовані на створення енергоефективних технологій і обладнання для підвищення надійності та ефективності функціонування комунальної теплоенергетики України.