Клітинні біотехнології з розроблення нових еквівалентів дерми для лікування масивних опіків (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 5 жовтня 2022 р.) - Лукаш, Л.Л. (Вісник НАН України, 2022)
Доповідь присвячено результатам багаторічних досліджень, проведених в Інституті молекулярної біології і генетики НАН України, зі створення нових ефективних та безпечних тимчасових еквівалентів дерми, або дермальних покриттів, для лікування масивних опікових ран.