Синтез нових поліфункціональних похідних 2,3,5,6,7,8-гексагідроізохіноліну - Дяченко, І.В.; Вовк, М.В. (Украинский химический журнал, 2013)
Реакцією нуклеофільного вінільного заміщення (SNVin) 2-ацил-1-(N-морфолініл)циклогексенів С–Н-кислотами синтезованo нові поліфункціональні похідні 2,3,5,6,7,8-гексагідроізохіноліну.