Дослідження електрофізичних властивостей систем Li₀.₅₋ᵧNaᵧLa₀.₅TiO₃ та Li₀.₅₋ᵧNaᵧLa₀.₅•{Nb,Та}₂O₆ - Кобилянська, С.Д.; В’юнов, О.І.; Білоус, А.Г. (Украинский химический журнал, 2013)
Показано, що в системах Li₀.₅₋ᵧNaᵧLa₀.₅•Nb₂O₆ та Li₀.₅₋ᵧNaᵧLa₀.₅•Tа₂O₆ не спостерігається перколяційний механізм дифузії іонів літію. Досліджено структурні особливості та електрофізичні властивості інтеркальованих літієм Li₀.₅La₀.₅TiO₃і Li₀.₅La₀.₅Nb₂O₆ зі структурою дефектного перовскіту. Встановлено, що інтеркальований літій по-різному впливає на величину іонної провідності титан- та ніобійвмісних матеріалів. Визначено, що це пояснюється їх структурними особливостями.