Про виїзне засідання наукової ради НАН України з проблеми "Неорганічна хімія” – 2013 - Коваль, Л. (Украинский химический журнал, 2013)
26 вересня 2013 року на базі Таврійського національного університету ім. В.І.Вернадського (ТНУ) в Севастополі було проведено виїзне засідання наукової ради НАН України з проблеми “Неорганічна хімія”, в якому взяли участь більше п’ятидесяти науковців, у тому числі — двадцять членів наукової ради.