Фізико-хімічні характеристики електролітів для літієвих акумуляторів на основі біс(оксалато)борату літію - Потапенко, O.В.; Діамант, В.А.; Глоба, Н.І.; Присяжний, В.Д. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Наведено результати дослiджень фiзико-хiмiчних властивостей бiс(оксалато)борату лiтiю ( LiBOB), отриманого методом твердофазного синтезу та електролiтiв на його основi. Проведеними експериментальними дослiдженнями доведено, що електролiти на основi LiBOB мають високу електрохiмiчну стабiльнiсть та електропровiднiсть у широкому дiапазонi температур. Показано перспективнiсть використання домiшок LiBOB у лiтiєвих та лiтiй-iонних джерелах струму.