Аналіз тенденцій рівня розвитку економічних процесів підприємства - Грігорян, Г.М.; Гапоненко, О.Є. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Подано методичні розробки щодо визначення ймовірної зміни рівнів розвитку економічних процесів машинобудівних підприємств залежно від рівня ефективності матеріальної мотивації персоналу на період 2010 р. Імовірну зміну рівня розвитку економічного процесу визначено за допомогою ланцюгів Маркова, що передбачає реалізацію шести послідовних етапів. Ключові слова: підприємства машинобудування, ланцюги Маркова, економічні процеси.