Скарби українського діаспорного письменства - Науменко, Н. (Слово і Час, 2022)
Рецензія на книгу: Ковалів Ю. І. Історія української літератури: кінець XIX — початок XXІ ст.: підручник: У 10 т. Т. 8. Еміграційні колізії письменства. Київ: ВЦ «Академія», 2021. 592 с.