Обоснование параметров физико-химического способа разупрочнения высокопрочных углей - Чистоклетов, В.И. (Физико-технические проблемы горного производства, 2003)
Вивчено фільтраційні властивості вугілля в умовах тривісного навантаження. Оцінено ефективність впливу водяного розчину щавлевої кислоти на міцні властивості вугілля і формування зони віджиму в призабійній зоні пласта g₂ «Наталя».