Експоненційний ріст розв'язку стохастичного диференціально-функціонального рівняння нейтрального типу в скалярному випадку - Малик, І.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Одержано критерiй в iнтегральнiй формi для визначення показника експоненти Ляпунова розв’язку стохастичного диференцiально-функцiонального рiвняння.