Прочностные и деформационные свойства упрочненных горных пород - Ревва, В.Н. (Физико-технические проблемы горного производства, 2004)
Експериментально досліджені міцністні та деформаційні властивості гірничих порід, які зміцнені магнезійним і карбамідним сполученнями, з урахуванням ширини розкриття тріщин і вологості породи та температури оточуючого середовища.