Особливості газоносності вугільного пласта V6 Львівсько-Волинського басейну і перспективи використання метану - Сокоренко, С.; Костик, І.; Узіюк, В. (Геологія і геохімія горючих копалин, 2009)
Схарактеризовано особливості природної газоносності вугільного пласта v6 на Волинському, Забузькому, Межиріченському, Тяглівському, Любельському родовищах і перспективній ділянці Межиріччя-Західна.