Гідрохімічна характеристика транскордонних річок Яворівщини - Паньків, Р.; Колодій, В.; Хованець, Ю.; Майкут, О.; Сахнюк, І.; Кость, М.; Козак, Р.; Березовський, І.; Пальчикова, О. (Геологія і геохімія горючих копалин, 2009)
Досліджено гідрохімічний склад річок Шкло, Завадівка, Смолінка, Гребелька Яворівського району Львівської області. Вміст більшості компонентів у межах норми, і лише на окремих ділянках сульфати, органічні і завислі речовини перевищують ГДК.