Багатоточкова задача для еволюційних рівнянь з псевдобесселевими операторами - Городецький, В.В.; Спіжавка, Д.І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Встановлюється коректна розв’язнiсть нелокальної багатоточкової задачi для еволюцiйного рiвняння з псевдобесселевими операторами в класi крайових умов, якi є узагальненими функцiями типу розподiлiв.