Розробка шляхів хімічної модифікації поліуретанів фолієвою кислотою - Андрюшина, О.С.; Галатенко, Н.А.; Рожнова, Р.А.; Кисельова, Т.О. (Доповіді НАН України, 2010)
Розроблено шляхи хiмiчної iммобiлiзацiї фолiєвої кислоти на полiуретанах на прикладi модельних реакцiй фолiєвої кислоти з фенiлiзоцiанатом та фолiєвої кислоти з анiлiном. Хiмiчну будову продуктiв модельних реакцiй було доведено методами IЧ- та ¹Н ЯМР-спектроскопiї.